Tesettür Etek Gömlek Kombinleri 2015

Tesettür Modelleri

Tesettür Etek Gömlek Kombinleri 2015. Tesettür gömlek ve bluz modelleri üst giyimin şüphesiz en çok tercih edilen parçaları arasında yer almaktadır. Kadın giyim modasının olmazsa olmaz parçalarından etek feminen ve estetik tasarımı ile her kadının gardırobunda kendine daimi bir yer edinen tesettür giyim parçası olarak hayat buluyor.

Tesettur Etek Kombinleri 2016
Tesettur Etek Kombinleri 2016

Tesettür Gömlek Modelleri rahat ve kullanım rahatlığı baz alınarak tasarlanmıştır. Tesettür etek modellerimiz ruhunuzu en iyi şekilde yansıtan parçalar olarak koleksiyondaki yerini alıyor. 690 adet ürün bulundu.

Geniş kol yarasa kol truvakar kol uzun kol tipleri ile tasarlandığı söylenebilir.

Etek - yelek tunik - yelek ceket - tunik pantolon kombinleri ile özel davetlerde kullanılacak kombinler hazırlanabilir. Klasik ve şık kombinler yapmak istediğinizde ya da günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden şık gömlek ve bluz. Sade ve şık tasarımlara sahip olan tesettür etek modelleri içerisinde pilseli beli lastlikli tül detaylı fırfır detaylı desenli etek gibi ürünlere. Konunun ayrıntısına ulaşmak konuyla ilgili diğer tüm görselleri detaylıca incelemek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için yukarıda belirtilen.