2019 Tesettür Gelinlik Modası

Tesettür Modelleri

2019 Tesettür Gelinlik Modası. Geçmişten Günümüze Aynı Heyecanla Tesettür modasına yön vermek adına 2000 yılında kurulmuş olan firmamız ilk zamanlar henüz 20 metrekarelik bir atölyede çalışmalarına başladığı zaman bu kadar fazla beğenileceğini ve sevileceğini düşünmüyordu. Yaz aylarında düğünlerin hızlandığı şu günlerde kızlarımızın hayallerini süsleyen peri ve prensesler gibi olmak için can atan kızlar için en şık zarif tesettürlü gelinlik modellerini sizler için seçtik.

Tesettur Gelinlik Modelleri 2019 Tesettur Gelinlik Kombinleri The Dress Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri
Tesettur Gelinlik Modelleri 2019 Tesettur Gelinlik Kombinleri The Dress Gelinlik Beyaz Dugun Elbiseleri

Tesettür giyim söz konusu olduğunda pek çok insanın aklında tek tip kıyafetler ve genellikle abiyeye kaçan elbiseler canlanmaktadır. Ancak tesettür modasının geçmişe oranla çok geliştiğini ve genişlediğini söylemek mümkün. Bu noktada size önereceğimiz en önemli şey kullanacağınız aksesuarlarda abartıya kaçmamanız ve olabildiğince sade görünmenizdir.

13Ara2019 - Instagramda ByVildanÖrnek.

Tesettür gelinlik modelleri 2018-2019 genç kızların hayallerini süslüyor. Tesettür giyim söz konusu olduğunda pek çok insanın aklında tek tip kıyafetler ve genellikle abiyeye kaçan elbiseler canlanmaktadır. Buz mavisi başta olmak mavi tonları ile sarı ve mor hatta kırmızı tonları beyaz ve nude gelinliklere alışılmışın dışında birer alternatif oluşturuyor. Bu noktada size önereceğimiz en önemli şey kullanacağınız aksesuarlarda abartıya kaçmamanız ve olabildiğince sade görünmenizdir.