2016 Gömlek Modelleri Tesettür

Tesettür Modelleri

2016 Gömlek Modelleri Tesettür. 36 38 40 42 44 46. Mevsimlik Tesettür gömlek modellerinde satenler bu sezonun parlayan yıldızı olmuş diyebilirizKurdeleler düğmeler bebe yakalar ile hareketlendirilen saten gömlekler şık bir eteğin üstünde çevrenizin hayran bakışlarla sizi süzmesine neden olabilirÖzellikle daha resmi yerlerde giyebileceğiniz bu modelleri tercihini spor olandan yana kullananlar için dar kesimli ve.

Modaselvim 49 Tl Incili Tesettur Gomlek Pl874 Mavi Moda Stilleri Elbise Cocuk Kiyafetleri
Modaselvim 49 Tl Incili Tesettur Gomlek Pl874 Mavi Moda Stilleri Elbise Cocuk Kiyafetleri

İş yerinde ya da günlük gezmelerde kullanılabilir olması tesettür gömlek modelleri ülkemizde büyük talep görmesini sağlamaktadır. Armine 2016 bluz gömlek modelleri de tesettürlü hanımların beğenisini kazandı. Tesettür Gömlek Modelleri rahat ve kullanım rahatlığı baz alınarak tasarlanmıştır.

Bluz ve gömleklerde ki işlemeler danteller ve yaka detayları dikkatleri çekiyor.

Farklı tasarımlarla Tesettür Gömlek Modelleriyle yeni sezonda da siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Tesettür giyim modasında günlük ve özel günlerde çok sık tercih edilen modellerin. 8500 TL - 6999 TL. Alışveriş yapacak olduğunuzda karşınıza çıkan modeller bir elin parmağını geçmeyecek sayıda çeşitliliğe sahipti ve değil renk model seçimi yapacak bir.